We zijn telefonisch te bereiken op 024 3446211.
U kunt zich ook direct aanmelden via ons aanmeldformulier

Ontdek E-Health

In onze praktijk maken wij gebruik van Therapieland. Hiermee kunnen we u verschillende zelfwerk-modules aanbieden, om u in de gelegenheid te stellen thuis aan uw herstel mee te werken. Ook kunnen we via de beeldbel-functie van Therapieland veilig videobellen indien u niet naar de praktijk kunt komen voor de live-behandeling.
Indien van toepassing stuurt de behandelaar u per mail een uitnodiging om via Therapieland deel te nemen aan een van deze toepassingen.
Daarnaast zijn er nog een aantal handige apps of websites.

 

Handige apps en websites

Mindfulness-app
gratis van VGZ.

Meer informatie op vgz.nl/mindfulness-coach-app
Prima ontspanningsoefeningen! Je kunt ze ook in je agenda laten zetten.

Calm.com
Eerste (en belangrijkste deel) gratis.
Prima ontspanningsoefeningen! Ditmaal met rustige natuurgeluiden erbij, heerlijk!

Therappi Stemming
Volledig gratis.
App voor IPhone, IPod en IPad gericht op cognitieve therapie voor stemmingsklachten. Je leert negatieve gedachten te herkennen en uit te dagen. Je zet er reële gedachten voor in de plaats, dit heeft een positieve invloed op je depressieve stemming. Met de dagelijkse en wekelijkse stemmingsmeter houd je bij hoe je je voelt.
Therappi-Stemming is de eerste app van Molemann Mental Health, gratis te downloaden.

G-Schema
Volledig gratis.
Een eenvoudige app voor iPhone en Android om een Gedachten schema op te schrijven en uit te dagen. Gebaseerd op cognitieve gedragstherapie.

I-couch
Eenmalig €3,59
Een goed doorontwikkelde Engelstalige app voor iPhone om een Gedachten schema op te schrijven en uit te dagen. Gebaseerd op cognitieve gedragstherapie.

Start & Stop Antidepressiva
Volledig gratis voor iPhone & iPad.
Dit is een hulpmiddel bij starten en stoppen van antidepressiva (medicijnen). (Door Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik ontwikkeld, door Menzis gefinancierd). Bijwerkingen en afbouwverschijnselen kunnen problemen geven. Deze app gaat in op de problemen en geeft advies. Tevens kun je met de Moodmeter je stemming bijhouden.